Bel ons

0487 507 083

Mail ons

info@elinmo.nl

Expeditieweg 2

6657KL, Boven-Leeuwen

Inhoud bewerken

Omdat je niet te stoppen bent!

Investeringsaftrek en fiscaal voordeel

Alle Elinmo mini-graafmachines machines zijn 100% emissievrij. Daarom komt u bij de aanschaf van een Elinmo, in aanmerking voor subsidie op de investering.

“Uitstootvrij bouwen scheelt een hoop kopzorgen over stikstof. En het is fijn voor de mensen die werken of wonen op en rond bouwplaatsen. Schonere lucht en minder herrie. Het ombouwen of vervangen van vervuilende bouwmachines kost veel geld. Daarom geeft de regering bouwondernemers graag een steuntje in de rug”.

Op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing biedt de overheid ondernemers talrijke subsidies en belastingvoordelen. Al die duurzaamheidssubsidies hebben als doel om bij te dragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen en de CO2-uitstoot te verlagen.

MIA en Vamil

Als u een van onze milieuvriendelijke mini-graafmachines koopt, kunt u gebruikmaken van de regeling Milieu Investerings Aftrek (MIA) en de regeling Willekeurige afschrijving milieu-investering (Vamil). Het belastingvoordeel kan oplopen tot 45% van de investeringskosten en/of 75% aan willekeurige afschrijvingen. U kunt het hele jaar door subsidie aanvragen via deze regelingen.

Het budget voor MIA en Vamil bedraagt in 2023 samen €217 miljoen

In 2023 is voor de MIA €192 miljoen en voor Vamil €25 miljoen beschikbaar. Op Prinsjesdag heeft het kabinet bekend gemaakt het budget voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) structureel met €50 miljoen per jaar te verhogen vanaf 2023.

Wij staan u graag te woord als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze machines

Neem contact met ons op!