Bel ons

0487 507 083

Mail ons

info@elinmo.nl

Expeditieweg 2

6657KL, Boven-Leeuwen

Inhoud bewerken

Omdat je niet te stoppen bent!

Over ons

Hoe het begon: het verhaal van oprichters Han en Bart

Passie voor techniek en mechaniek

Toen Han en Bart nog kinderen waren, werkten ze elk vrij uur aan hun eigen McCormick tractor op de boerderij van familie Colijn. Hier werd hun passie voor techniek en mechaniek geboren. Een logische studiekeuze volgde: Han koos voor ‘Agrarische landbouwtechniek’ en Bart voor ‘Algemene operationele mechanische techniek’. Beiden vonden ze een baan in loondienst, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon waardoor ze in 2008 hun eigen bedrijf begonnen: Han en Bart, H&B Handel en Techniek.

Groei en Genius

In 2011 ontwikkelde ze samen met een Betuwse fruitteler de eerste Genius, een hoogwerker voor specifieke wensen van fruittelers. Een paar jaar later werden ze Yanmar dealer, ontwikkelden ze een hybride minikraan en groeide het team uit hun jasje. Ze verhuisden van Batenburg naar Boven-Leeuwen en gingen verder als H&B Techniek BV.

Schone ontwikkeling

Uiteraard volgden ze alle innovaties op de voet en experimenteerden ze als één van de eersten in de markt met elektrische graafmachines, die aan álle eisen van hun gebruikers moesten voldoen. Eind 2021 werd de eerste Elinmo volledig elektrische minigraver op de markt gebracht. Met succes! Gebruikers vonden het direct een fijne machine om mee te werken. Sommige relaties hebben inmiddels al hun vijfde machine draaien.

15 jaar succesvol

15 jaar na oprichting van het bedrijf van Han en Bart kijken ze met plezier terug, maar nog liever kijken ze vooruit. Met het oog op de toekomst. Als duurzaam en innovatief bedrijf hebben ze met hun fijne team verschillende spraakmakende projecten gerealiseerd én zijn ze klaar voor al het moois wat de toekomst hen brengt. Lees hier meer over hun plannen voor de toekomst.

Wij staan u graag te woord als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze machines

Neem contact met ons op!