Bel ons

0487 507 083

Mail ons

info@elinmo.nl

Expeditieweg 2

6657KL, Boven-Leeuwen

Inhoud bewerken

Omdat je niet te stoppen bent!

Ons unieke accusysteem

Krachtig uitwisselbaar accusysteem

Het unieke van Elinmo is dat u kunt werken met een wisselbaar accusysteem waarvan alle accu’s kunnen worden gecombineerd met alle Elinmo machines.

Als uw accu leeg is, is deze binnen 1 minuut eenvoudig te vervangen door een volle accu en kunt u direct weer urenlang doorwerken. Vergelijkbaar met de werking van een accuboormachine, alleen veel krachtiger. Het wisselen van een accu kan snel en makkelijk met behulp van de handzame mobiele laadwagen. Hiermee voldoet u aan het ARBO besluit 5.2.

U kunt de mini-graver op locatie laten staan en alleen de accu meenemen om op te laden

Onze machines worden geleverd met krachtige lithium-ion-accu’s die lang meegaan en snel kunnen worden opgeladen. Mocht u op locatie geen 230V stopcontact hebben dan kunt u ook de mini-graver op locatie laten staan en alleen de accu bij uw bedrijf of thuis opladen.

Op de display van uw mini-graver maar ook via de gratis app kunt u zien wat de status is van uw accu. Ook het aantal laadcycli en de performance is eenvoudig afleesbaar.

De behuizing van het Elinmo accu is van gecoat RVS en werkt met degelijke, grote, connectoren waardoor de kwaliteit is gewaarborgd. De accu’s zijn niet gebonden aan een specifieke Elinmo mini-graver u kunt ze uitwisselen tussen al onze machines.

Een ander voordeel van het werken met een mini-graver die wordt aangedreven door een krachtige accu is dat deze machines minder onderhoud nodig hebben dan diesel-aangedreven machines. Dit komt omdat er geen motorolie of filters zijn die moeten worden vervangen en omdat er minder bewegende delen zijn die slijtage kunnen veroorzaken. Hierdoor kunt u geld besparen op onderhoudskosten en meer tijd besteden aan uw werkzaamheden.

Accu's zijn uitwisselbaar tussen al onze machines

Dat is wel zo efficiënt en praktisch. Zo heeft iedereen altijd de juiste opgeladen accu bij de hand.

Accu is binnen 1 minuut om te wisselen

Dankzij de handzame mobiele laadwagen, ARBO-proof én supersnel een accu verwisselen.

Accu is op te laden via het 230V stopcontact

Alle Elinmo machines zijn op te laden via een regulier stopcontact, dat zorgt voor oplaadflexibiliteit.

Wij staan u graag te woord als u meer wilt weten over ons bedrijf of onze machines

Neem contact met ons op!